"... cand alegi un tel, tinteste Luna. Chiar daca gresesti , oricum vei fi inconjurat de stele!"

luni, 7 martie 2011

Reiki

            Idealurile Reiki
Arta secreta a chemarii fericirii
Vindecarea spirituala a tuturor bolilor
Incepind de astazi
Nu mai sunt ingrijoarat
Nu-mi mai este teama
Imi fac munca onest
Multumesc pentru toate binecuvantarile mele
Sunt bun cu toate fiintele vii

Acesta este codul pe care trebuie sa il respecte un initiat Reiki.
Niste idealuri care ne apropie de divinitate. Greu de crezut ca Reiki te poate ajuta sa te (re)apropri de Dumenzeu, si totusi nu este o religie. Reiki este "o tehnica de vindecare spirituala", in cuvintele celui care a redescoperit aceasta metoda pierduta, Mikao Usui.
Mikao Usui,  director al Universităţii Dosisha din Kyoto Japonia şi totodată preot creştin, vorbea despre minuile infaptuite de Iisus a fost intrebat de studentii sai despre tehnica prin care Iisus ii vindeca pe oameni. Aceasta intrebare l-a dus pe un drum nebatut de vreme indelungata: spre energia universala pura. Dupa ce a cautat o vreme in scrierile crestine fara rezultat, si-a indreptat atentia catre budism stiind ca si Buddha a facut vindecari, si mai existind o teorie conform careia Iisus traise in India in perioada adolescentei sale despre care nu se mentioneaza in scrierile crestine. In cele in urma s-a retras in muntele Koriyama pentru meditatie, rugaciune si post timp de 21 de zile. A asezat 21 de pietre in fata sa si la trecere fiecarei zile arunca pentru a tine evidenta zilelor trecute. In ultima zi a vazut o lumina care l-a lovit in cel de al treilea ochi, chackra ajna, si pentru un timp si-a pierdut cunostinta. Apoi i s-au aratat simbolurile Reiki, informatii despre ele si activarea energiei vindecatoare. El a numit energia vindecatoare Reiki, energie vitala universala, "rei"=universal si "ki"=energie.
 Un lucru foarte important care trebuie sa il metionez este ca Reiki, pe langa vindecare iti poate oferi liniste si este o poarta spre evloutia spirituala. O mostenire minunata lasata pentru oricare dintre noi.

    

     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu